Oostkapelle

Oostkapelle is met uitstek een familiebadplaats met vele faciliteiten, vakantiewoningen, hotels, pensions, campings, voor ieder wat wils kunnen we wel stellen.Daarbij komt nog dat Oostkapelle is gelegen in een haast sprookjesachtige natuurlijke omgeving aan de rand van mooie natuurgebieden het bos, duinen, strand en zee zijn op korte afstand van het gezelige centrum gelegen.  

De afgelopen jaren hebben ook veel ondernemers de kans aangegrepen om gasten die Oostkapelle bezoeken een warm welkom te heten waardoor er een leuke variatie is ontstaan in winkelaanbod en restaurants.

U kunt in Oostkapelle heerlijk genieten aan de brede zandstranden, of lekker door de vele bospaadjes wandelen en fietsen en daarbij genieten van de mooie buitenplaatsen die Oostkapelle heeft. Ook het waterwingebied is een aanrader om eens te bezoeken, u kunt er prachtig wandelen.

Eén ding is zeker, of u nu komt om te onstspannen of om er actief op uit te trekken, Oostkapelle heeft alles in huis om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Vakantiewoningen in Oostkapelle – Vakantiehuizen in Oostkapelle 
Recreatiewoningen in Oostkapelle

Scroll to Top